26.11.09

Let The Sun Shine!

Of het nu winter of zomer is! Zolang de zon schijnt ben ik tevreden! Mijn liefde voor zonnenbrillen is daarom ook ondragelijk! De ene heeft een kast vol sjaaltjes of schoenen, ik heb een lade vol mooie zonnebrillen... mijn liefde voor zonnebrillen is zo groot dat ik gewoon steeds een nieuwe zonnebril koop bij elk outfitje!
In Barcelona heb ik ook weer een leuke zonnenbril gekocht voor bij mijn leuke oversized muts! Maar mijn ultieme droom is om de bril van Marc Jacobs te vinden! Het is de mooiste zonnenbril die ik ooit gezien heb en daarom ook mijn droom om die te kopen! Hoe ik bij de bril terecht gekomen ben? Raar maar waar, door mijn facebookverslaving, bij een meisje op facebook die hem ook had, en ja hoor het was liefde op het eerste gezicht! Ik kon uren blijven gapen en heb uren gezocht op internet waar ik hem zou vinden! Nergens te bespeuren! Wel een foto te vinden van de MJ Glass maar niet in de goede kleur en natuurlijk geen winkel of prijskaartje!
Misschien is mijn liefde voor zonnenbrillen zo groot dat ik daarom ook eens een onbereikbaar doel moet krijgen om deze verslaving dragelijk te houden! Mode is niet alleen maar kopen maar ook je ideale ding vinden en veel moeite voor doen zodat je er alleen maar meer plezier aan kunt hebben! Ik laat jullie een foto zien van mijn liefde! Hij is zoo mooi! Ik kan er uren over dromen ( Jaa ik drooom heeeel veel)''hihi''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the awesome comment you gave! I hope you will visit my blog more!


Love B.